Een zakelijke uitstraling met de volgende tips

Een zakelijke uitstraling met de volgende tips

Wanneer we werkzaam zijn in het zakelijk leven moeten we natuurlijk goed voor de dag komen. Naast een goede outfit zijn de accessoires die wij daarbij dragen ook van groot belang. Hier een aantal tips om goed voor de dag te komen.

Laptoptassen
De Plevier laptoptas is het ultieme voorbeeld van een zakelijke tas. Deze tassen zijn gemaakt van donker leer en geven je echt een zakelijke uitstraling in de tijd van nu. Naast dat ze er supermooi uitzien zijn ze ook nog eens heel handig en gaan ze super lang mee. Het is wel een investering maar je kan er jaren plezier van hebben. De laptoptassen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten.

Blouse
Tegenwoordig ziet de zakelijke man of vrouw er niet meer zo uit als vroeger. De heren en dames pakken zijn verruild door een en broek met blouse. En dat hoeft niet eens persé een witte blouse te zijn met een stropdas. Ook spijker bloezen zijn een aanrader. Op deze manier oog je professioneel en modieus tegelijk.  Wanneer je er nette schoenen bij draagt dan is de outfit helemaal compleet.

Zakelijke uitstraling
Zakelijke uitstraling

Schoenen
Schoenen zijn erg belangrijk zorg dat je schoenen er ten alle tijden goed en verzorgd uit zien. Wanneer je een vrouw bent ben je niet verplicht altijd een hak te dragen maar het is wel natuurlijk altijd goed. Maar zonder hak is ook geen probleem denk aar aan een ballerina of een nette sneaker. Bij de mannen zijn leren schoenen ook geen must het hangt natuurlijk af van de sector.

Jurk
Wij vrouwen hebben wel veel geluk op het gebied van de zakelijke outfit. Tegenwoordig wordt er namelijk steeds meer toegestaan. We kunnen steeds meer kleuren gebruiken. Een Jurk tot boven de knieën is toegestaan. Je kunt als vrouw zijnde spelen met zoveel mogelijk verschillende patronen en kleuren dat adviseren we je zeker om eens te doen.

Accessoires
Een goed horloge bij de man of een mooie ketting of ander sieraad bij de vrouw geeft een finishing Touch aan je outfit. Zorg dat het een oogblinker is maar dat hij niet te opvallend is en je outfit is helemaal af!

Extra tip:
Met een stijlvolle leren aktetas komt u altijd goed voor de dag bij klanten, collega’s of mede studenten. Lederen aktetassen staan voor kwaliteit, authenticiteit en vernieuwing.

Wil jij ook een prachtige, zakelijke tas hebben? Bestel dan eenvoudig bij plevierbusinessbags.com.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *