Kantoren laten schoonmaken door een professioneel poetsbedrijf

Meer en meer gaan bedrijven hun kantoren laten schoonmaken door een professioneel poetsbedrijf. Dit is meestal de goedkoopste en handigste manier om het bedrijf proper te houden.

 

Waar vind ik een degelijk kantoor schoonmaak bedrijf?

 

Persoonlijk denk ik dat je hiermee wat geluk moet hebben en er een paar moet uitproberen vooraleer je definitief besluit met wie je gaat werken.

 

Hoe werkt zo’n bedrijf?

 

Eerst komen ze langs om een raming te maken. Hun offerte is opgesteld in aantal uren per dag/week ofwel per opdracht. Dit is ook iets dat je in overweging dient te nemen: het veiligste lijkt mij toch per opdracht te gaan werken, en hier goede afspraken in te maken.
Dan gaan ze aan de slag. Meestal komen ze ’s avonds, na de kantooruren. Dit is het handigste: zij storen de bedrijfsmedewerkers niet, en vice versa.

Ik merk bij ons op kantoor regelmatig dat het schoonmaakteam de controle krijgt vanwege hun eigen bedrijf.
Wij, als bedrijf, kunnen ook onze opmerkingen en tekortkomingen laten weten. Die sturen zij dan ook bij.

 

Kostprijs van kantoor schoonmaak?

 

De prijs kan variëren van het ene tot het andere bedrijf.
De prijs hangt af van de grootte van je opdracht: het aantal uren per week, of de oppervlakte en complexiteit van je bedrijf.
Bovendien wordt de prijs gedrukt door de loonkosten van het poetspersoneel: ze zijn basic opgeleid, de lonen liggen vrij laag.
Een ander voordelig punt is: je betaalt als bedrijf ook enkel maar hun prestaties. Is er één van de poetshulpen afwezig, dan sturen ze jou iemand anders, of je betaalt niet.
En daarbovenop: je hebt garantie “niet tevreden, geld terug”.

 

Besluit?

 

Tenzij je een klein kantoortje hebt, en je zelf graag poetst, zou ik aanraden om beroep te doen op een kantoor schoonmaak ploeg: snel, handig, niet duur! Zo is er ook kantoor schoonmaak in Breda, uw bedrijf wordt daar proper gehouden door een kantoor schoonmaak ploeg.

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *