Vergaderruimte vinden

Vergaderruimte vinden

Een vergadering regelen
Het is tijd voor een speciale vergadering, met meer mensen dan je bij jou op kantoor kwijt kunt, bijvoorbeeld. Of je hebt een vergadering belegd voor een speciale aangelegenheid en je wilt dan ook dat de vergadering speciaal is. Maar hoe vind je nu die gelegenheid die speciaal voor jou gemaakt lijkt te zijn? Allereerst zul je dus zelf duidelijk moeten hebben wát je nu precies nodig hebt.
Hoeveel mensen komen er?
Moet er voor eten gezorgd worden?
Komen de mensen van ver en moet er dus slaapgelegenheid bijzitten?
Wil je alleen een vergadering houden of komt er ook nog zoiets als teambuilding bij kijken?
Op welk tijdstip wil je de vergadering houden?

Pas als je zelf goed voor ogen hebt wat je wilt, kan je gaan zoeken naar een geschikt onderkomen.

Mogelijkheden voor een inspirerende vergadering
Een doorsnee vergadering is saai en langdradig. Maar dat kan natuurlijk anders. Door eens ergens anders te gaan vergaderen, wordt de sleur al doorbroken. Maar het kan nog beter! Probeer eens een vergadering te combineren met een workshop. Een geschikte workshop locatie in Breda is Wolfslaar. Dit ishelemaal leuk als het met het onderwerp te maken heeft of sluit af met een teambuilding project. Samen nakletsen over de genomen beslissingen tijdens een etentje kan ook verhelderend werken. Een vergaderruimte kan hiervoor al een hele goede stap zijn.

Zoeken op internet
Natuurlijk is zoeken op internet een eenvoudige manier. Toch is het verstandig om niet alleen maar af te gaan op de foto’s die je ziet en het mooie, verkopende praatje wat erbij geplaatst is. Vraag om een afspraak en ga met eigen ogen bekijken wat ze te bieden hebben!

Leg je oor te luister!
De beste reclame is nog altijd mond-op-mond reclame. Maar andersom werkt het natuurlijk ook zo. Voor de klant (jij dus) geeft niets meer garantie op een perfecte plek dan de goede recensies die een bekende jou geeft. Vraag bij bekenden, zowel privé als zakelijk, wat hun ervaringen zijn en doe daar je voordeel mee! Deze ervaringen zijn immers objectief en niet doorspekt met verkooppraatjes!

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *