Wat is de kracht van PE trainingen?

Wat is de kracht van PE trainingen?

Voor sommige vakgebieden is het zeer belangrijk om je altijd te blijven ontwikkelen. Zo is het voor accountants zeer belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Met de PE training van Kriton is het mogelijk om jezelf continue te blijven ontwikkelen. PE is de afkorting van permanente educatie en kan een toegevoegde waarde bieden voor je opdrachtgevers.

 

Overeenkomst met de praktijk

Soms worden cursussen niet altijd serieus genomen, omdat er te weinig koppeling met de praktijk is. Bij PE trainingen wordt de kennis zoveel mogelijk gekoppeld aan de praktijk. De trainingen zijn voor sommige beroepsvormen verplicht. Echter wil dat natuurlijk niet zeggen dat deze trainingen ook als een verplichting moeten voelen. Door een goede koppeling met de praktijk te maken is het gemakkelijker om jezelf erin te verdiepen en dus uiteindelijk ook op een betere manier de klant toegevoegde waarde kunnen bieden.

 

PE trainingen op maat volgen

Als werkgever wil je natuurlijk dat je werknemers zich blijven ontwikkelen, maar hierbij wil je natuurlijk wel weten of deze trainingen van toegevoegde waarde zijn. Want als jij je werknemers verplicht om een PE training te volgen en ze vervolgens kennis gedeeld krijgen waar ze al van de hoogte zijn, heeft dat natuurlijk weinig zin. Daarom is het bij sommige organisaties ook mogelijk om PE trainingen op maat samen te stellen. Dan heb je als werkgever invloed op de manier hoe, waar, wat en wanneer er geleerd gaat worden. Zo zorg je ervoor dat je werknemers altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen in het vakgebied die specifiek voor jouw klanten belangrijk zijn. Werknemers voelen zich gewaardeerd omdat ze zich kunnen blijven ontwikkelen en klanten zullen extra tevreden zijn omdat ze kwalitatievere dienstverlening kunnen verwachten.

pe training op maat
Volgt u al een PE training?

Erkend onderwijs volgen

Het is natuurlijk goed om je werknemers hun kennis te laten verbreden zodat ze meer toegevoegde waarde kunnen bieden naar de opdrachtgevers. Het is echter wel belangrijk om goed op de hoogte te zijn van de kwaliteit van de instelling die je de training wilt laten geven. Allereerst kun je controleren of de onderwijsinstelling een erkende onderwijsinstelling is. Er zijn namelijk ook bedrijven die alleen met accountants werken die trainingen hebben gevolgd bij erkende onderwijsinstellingen. Vervolgens is het verstandig om wat referenties van de onderwijsinstelling na te bellen. Zo weet je zeker weet dat de dienstverlening van deze onderwijsinstelling in orde is en kun je met vol vertrouwen aan de trainingen beginnen.

 

Leave Response

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *